T3 Aire 360 ​​proti Dyson AirWrap: Katero orodje za oblikovanje las v enem je boljše?

Uredniki Purewow izberite vsak element, ki se prikaže na tej strani, nekateri predmeti pa so nam morda nadarjeni. Poleg tega lahko Purewow v zgodbi zasluži nadomestilo s partnerskimi povezavami. Vse cene so natančne na datum objave. Več o partnerskem postopku lahko izveste tukaj .

T3 Aire 360 vs. Dyson AirWrap: A hair styling tool and its attachments' fetchpriority='high' title='T3 Aire 360 vs. Dyson AirWrap: Which All-in-One Hair Styling Tool Is Better?T3

Poskusil sem veliko različnih Orodja za lase Skozi leta, če pa obstaja ena blagovna znamka, ki ji zaupam in se vedno znova vračam v T3. Njihove Flat IronBeauty Editor približno sedem let kasneje.

Iz moje izkušnje so T3 orodja vedno prinesla dosledne rezultate in so zgrajena do zadnje Ob sušenju las mi .

Kako se T3 Aire 360 ​​razlikuje od Dyson AirWrap?

Najprej naj to izstopimo od tega, ker vem, da je to tisto, kar je večina ljudi radovedna. Najprej je med obema orodjem očitna in pomembna razlika v ceni: T3 AIRE 360 stane 300 dolarjev, medtem ko Dyson AirWrap znaša 600 dolarjev.

Ob odklavanju T3 Aire 360 ​​sem bil prijetno presenečen, ko sem videl, da je vse prišlo v pakirano v elegantni torbici za vleko s pametnimi notranjimi žepi, ki vsebujejo vsako od prilog. Kot nekdo, ki odvrača nered, se mi je zdelo, da je to bolj vesoljsko učinkovito od velikanskega trezorja, v katerem prihaja Dyson AirWrap (in podobna orodja).

T3 Aire 360 vs. Dyson AirWrap: Outside Inside View of the T3 Aire 360 Bag' fetchpriority='auto' title='T3 Aire 360 vs. Dyson AirWrap: Which All-in-One Hair Styling Tool Is Better?

Kako deluje T3 Aire 360?

Tako kot predhodniki tudi T3 Aire 360 ​​uporablja ogrevani pretok zraka, da zavije odseke las okoli njegovega sode, kar ima za posledico mehke poskočne kodre, ki posnemajo izpuh.

Orodje ima tri hitrosti in tri toplotne nastavitve z najvišjimi temperaturami, ki segajo do 237 stopinj Fahrenheita, ki je T3 določil kot najbolj vročo temperaturo, ki jo lahko uporabite za nastavitev sloga, ne da bi pri tem povzročili poškodbe las. To je bilo opozoriti, da lahko sodi dobijo zelo Vroče, pri izklopu nastavkov se prepričajte, da jih rešite iz svojih hladnih nasvetov na vrhu.

V tem leži ena glavna pomanjkljivost T3 Aire 360: izklopiti morate sode, da zavijete na obe strani las. Dyson zagotovo dobi prednost, da ugotovi, kako preklopiti smer svojih kodrov s samo eno pritrditvijo.

Še vedno po tem, ko obe orodji (in skoraj vsakega zračnega ali samo-curling orodja za lase) za preizkus preizkusite T3 Aire 360 ​​na vrhu-še posebej, če upoštevate, koliko Bang dobite za svoj dolar.

T3 Aire 360 vs. Dyson AirWrap JJ Before After Styling' fetchpriority='auto' title='T3 Aire 360 vs. Dyson AirWrap: Which All-in-One Hair Styling Tool Is Better?

Bi priporočil T3 Aire 360?

Da, priporočam Aire 360 ​​vsem, ki redno pihajo, posušijo lase in/ali vsem, ki nikoli niso imeli povsem ročaja pri uporabi curling železa; Takšno orodje bi vam lahko bilo lažje manevrirati.

Kar se mene tiče? Prišel sem do spoznanja, da verjetno nisem ciljni demo za to vrsto orodja za oblikovanje vseh v enem. Običajno zračno posušim svoje naravno valovite lase in ko to storim, raje uporabim curling železo, da dodam neko definicijo, ne da bi povečal glasnost. Čeprav je Aire 360 ​​lepo izdelano orodje, za katerega lahko cenim, mislim, da ga ne bom uporabil toliko kot moj zaupljiv t3 curl id železo.

Dobra novica je, ali se odločite, da boste preizkusili nov Aire 360 ​​ali se odločili za eno od drugih orodij za oblikovanje blagovne znamke, namesto tega lahko ste prepričani, da bo trajala več let.

300 dolarjev na Sephori 300 USD na Amazonu